Openluchtklassen | 2013-2014 | Sportklas oktober 2013 | DAG 5

We verwachten de kinderen rond 14u45 à 15u in Asper dus iets later dan voorzien.

 

 

Dames en heren van Asper, Baaigem , Vurste en omstreken,

U las het gisteren al, de server van BLOSO liet ons gisterenavond in de steek, dus vlug nog even een nieuwsflash met kleine update van gisteren maar kijkt u vooral naar de foto's van dag 4 en deze van de playbackshow want die hebben we net ingeladen!

We zijn hier bijlange nog niet bekomen van de  “REUZE 4 KLAVER PLAYBACK SHOW”  gisterenavond! De adrenaline stroomt hier nog door mijn beetje vermoeide lijf, maar het enige wat ik je nog extra kan vertellen bij de foto’s , het was MUY BONITO , EXCELLENTE, MERVELLOSSO , gewoonweg niet te doen !

De sfeer tijdens en tussen de optredens was subliem, er ging zowaar  elektriciteit in de lucht en dan overdrijf ik echt niet ! 

 De verschillende dansacts waren van een zeer hoge kwaliteit  ! Kortom de ambiance zat er van de eerste tot de laatste minuut dik in ! Iedereen was dan ook zeer tevreden , maar vooral ook heel moe, en alle kids lagen al heel snel in dromen land ! 

Momenteel is het rond half 10 , vrijdagmorgen

 

Met gemengde gevoelens zijn we hier met onze laatste nieuwsflash ; enerzijds blij dat we terug kunnen naar onze familie en vriendjes, anderzijds een beetje triest omdat er een einde moet en zal komen aan deze spetterende week vol sport, zon , zee en vriendschap !

 

 Het was, na het kort maar krachtige dansfeest vroeg dag en iedereen begon na de gebruikelijke "was en plas" met de kamers uit te "mesten". Van wie is dit blauwe washandje? Heeft er iemand mijn oranje pyjama gezien? Van wie is deze ongelofelijke stinkkous? Alles werd, al dan niet netjes, in de valiezen gestopt en straks vliegen we nog een laatste keer in. Er is vandaag nog judo, rope-skipping en badminton , onze laatste sportieve loodjes .

 

Straks nog een lekkere maaltijd en dan wordt het tijd om het  Bloso domein in Blankenberge goeiedag te zwaaien. We hopen zonder verkeersproblemen veilig terug op school te geraken. Uw eerste topsportertjes worden verwacht rond half 3  in Asper, om dan af te zakken naar Baaigem en Vurste. Maak u geen zorgen mocht het iets later zijn, we komen zeker en vast vandaag nog naar huis!!

 

Tenslotte mogen we zeker en vast niet vergeten om iedereen te bedanken die zijn steentje meer dan bijgedragen heeft om deze sportklas te laten slagen ; de oudercomités en/of raden van de verschillende vestigingen voor hun financiële steuntje in de rug;meester Jeroen, onze nieuwe ICT voor alle mogelijke hulp en deze fijne laptop en jullie lezers voor jullie interesse of briefje. De kinderen en wij, begeleiders, appreciëren dit enorm, echt waar! Ook het school-en gemeentebestuur willen we bedanken . Bedankt ook aan alle kindjes op school en alle lieve "kullega's" om ons straks met open armen zo warm te ontvangen, leuk hoor!!! Last but not least willen we natuurlijk ook onze directies juf Hélène en juf Myriam in de bloemetjes zetten voor haar tomeloze inzet telkens opnieuw en om ons de kans te bieden deze stages te organiseren !! Uit de grond van ons hart , BEDANKT (x 1000)! 

 

Voila , tot zover de laatste flash en bij deze groeten we u tot volgend jaar of tot op één van onze vele leuke evenementen op school  !!!! HASTA LUEGO ……

en om echt super te eindigen vele gemeende kusjes van iedereen hier aan iedereen daar 

 

CIAOOOOOOOO, 

je zjiekapitientjeStoer

Meester Steven

 

DE GROTE PLAYBACKSHOW

DE GROTE PLAYBACKSHOW

09/27/2013
...

  • 1
Album RSS RSS Feed | Archive View | Powered by zenPHOTO